Jessica Olérs Brelid

Noah ❤️ Ingrid

Igår var vi som vanligt på Svenska kyrkans öppna förskola. Så bra! Och ännu bättre nu när det är sol och varmt så att man kan vara ute. 

När öppna förskolan stängde hängde vi kvar och mös i trädgården. Noah sov under ett träd och jag kunde få en lugn stund. Han är verkligen överallt just nu och har hur mycket energi som helst så jag är helt slut på kvällarna och han med så klart. 🙂

När han sovit klart sin vila är han alltid supergossig så även igår i kyrkan. Jag tog upp honom i famnen medan jag pratade med min kompis Sabina som hade sin lilla Ingrid i famnen. Noah tittar upp mot bebis, och sträcker sig mot henne och ger henne en puss. Och inte bara det, han stannar kvar med sitt lilla huvud mot Ingrid och så myser de bägge två en lång stund. Flera gånger upprepar sig det här och så fort Noah går tillbaka till min famn protesterar Ingrid och vill ha mer gos. De var så himla gulliga tillsammans och båda två så försiktiga med varandra. Våra hjärtan svämmade över av kärlek som du säkert kan förstå och jag önskar så att vi hade spelat in dem. Några kort lyckades vi dock ta på deras pusskalas.

 

Kolla det myset, så mycket kärlek!
  
   
Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats