Jessica Olérs Brelid

Janssons frestelse mitt i sommaren

Idag har jag varit på Svenska kyrkan och ätit lunch med Ingrid och Rebecca. De serverar svensk mat varje torsdag så vi har varit där några gånger och gottat oss. Tyvärr missade jag helt att ta bilder för jag blev så exalterad över rätten de serverade idag, Janssons frestelse som är en av mina favoriter. Och den var riktigt god också! Tog två portioner och blev proppmätt, så mätt att jag inte orkade kanelbullen jag hade tänkt ta som efterrätt. Det får bli nästa gång.

Det är verkligen mysigt i kyrkan, huset är så vackert och det är så rogivande att sitta i den stora trädgården. De som jobbar på kyrkan gör ett väldigt bra jobb och jag tror (i alla fall känner jag så) att de och kyrkan betyder mycket för många svenskar som bor här i Melbourne. Även om man inte är religiös så blir det en härlig mötesplats där man träffar andra svenskar, firar traditioner tillsammans och får öva på sin svenska. Inte det sista i mitt fall då vi är här så kort period men de flesta svenskarna jag mött bor ju här permanent.

När Rasmus var klar i skolan mötte vi upp honom för en juicedejt. Det har varit galet varmt här i dag så en svalkande juice var precis vad man behövde.

Nu är vi hemma igen. Noah och jag har precis duschat och snart ska han sova, Rasmus ska träna och jag ska njuta av tystnaden. Det är en sån dag idag. 🙂

 

Han älskar att duscha vår lilla prins!
  
Han älskar även sin papi väldigt mycket…puss genom glaset.
 
Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats