Jessica Olérs Brelid

Mexikanskt + bio = bra söndagsdejt

I söndags tog Rebecca hand om Noah så att jag och Rasmus kunde gå på date. Älskar ju att gå på date så blev överlycklig när hon föreslog att hon skulle ta vår lilla skatt.

Rasmus har gjort ett arbete i skolan där han bland annat skriver om en mexikansk restaurang som heter Fonda. När jag läste hans arbete blev jag nyfiken på restaurangen så i söndags tog han med mig dit. Vi har två ganska nära oss där vi bor och tur är väl det för maten var så galet god! 

   
   

Jag åt tacos med olika fyllningar; kyckling och fisk som bas och så en massa röror på det och herrejösses så gott det var. Detta är mitt nya favoritställe så antagligen kommer jag att springa där flera gånger i veckan. Lite som jag gjort med Tea House och Mama Falafel. 🙂 

  

Som ni säkert ser är denna bild tagen på dagen, vi var på Fonda även på lunchen…så gott är det! 🙂

Det var verkligen mysigt att få sitta en middag bara vi två. Kolla på folket som gick förbi och lyssna på lite härlig musik. De hade även en var en våning upp men dit gick vi aldrig. Det får bli nästa gång! Kan tänka mig att de har goda drinkar här, eller mocktails som jag dricker. Gillar inte alkoholsmaken så tar alltid (eller för det mesta) alkoholfria drinkar.

Min stora kärlek!

Efter middagen strosade vi i regnet till bion. Vi hade valt komedin the Intern med Anne Hathaway och Robert De Niro. Den var bra, fin och tänkvärd och rolig så klart. Jag gillar verkligen Robert De Niro, tycker han är en riktigt bra skådis. 

På hemvägen hämtade vi sedan upp vår lilla skrutt som sov gott i sin vagn. 

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. jessicaolers

      Jag vet, det gäller att man har en barnvakt som lan ställa upp. Älskar att gå på bio! Nästa film blir nog den nya Bond. 🙂 Kram

stats