Jessica Olérs Brelid

Inspiration till nya lägenheten

I söndags strosade vi runt i möbelbutiker för att få inspiration till vår nya lägenheten. Det är ju fortfarande väldigt lång tid innan vi flyttar (typ 1 1/2 år) men det är så roligt att titta och få drömma sig bort. 

 

Lunch innan inspirationsrunda…
  
Älskad mina snickarshorts även om de är lite stora.
  
Liten lugg som slitit sig loss från hårbandet…
  
Annorlunda dörrhandtag. 🙂
  
Gillade det här sideboardet, är förtjust i det ljusa träet.
  
Önskar mig en stor fin matta liknande den här.
  
Älskling tar en vilopaus.
  
Tyckte den här var lite fin. Vi kommer ju att ha väldigt högt i tak så den och stora växter skulle nog bli fint tror jag.
  
Älskar den här mattan! Tyvärr var den väldigt dyr så den kommer det inte bli. Den är handgjord i Jaipur och det tog 1 1/2 år att väva den så jag förstår att priset är högt.
  
Samma sak med denna…så fin, men ack så dyr
    
  
Mina killar på väg mot välbehövlig fikapaus.
  
Älskar att fika!
   
Vi har ju köpt lägenheten på ritning och både jag och Rasmus har lite glömt exakt hur den ser ut. Vi kommer ju dock få vara med i hela processen när den växer fram så att beställa möbler och så kommer nog att gå bra, de måste ju passa in storleksmässigt. Kan tänka mig att vi beställer en del innan vi flyttar in men det mesta får vi nog vänta lite med så att man hinner bo in sig. Känner jag mig själv så kommer jag vilja ha klart allt med en gång men av erfarenhet vet jag att det i slutändan blir bäst om man tar lite då och då.

Sen ska vi ju självklart ta med oss en del möbler från vår nuvarande lägenhet så klart så det kommer att bli en blandning av gammalt och nytt. Jag har till exempel en gungstol som jag ärvt efter min farmor och farfar som jag aldrig kommer att göra mig av med. Har suttit i den sen jag var liten och älskar den!

Det som jag tycker är svårast är att hitta fina tavlor, mattor och lampor. Hemma i vår lägenhet har vi en fågellampa som jag älskar, är så glad att jag köpte den! 

   
 
Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra Rogers

    Hej fina Jessica, jag försökte hitta en mejl till dig. Hoppa att ni mår gott 🙂 jag tänkte bara fråga, håller nämligen på att bygga om min hemsida och om det skulle kännas okej om jag använde bilden du har på headern i min portfolio? Jag förstår helt och hållet om du/ni inte vill det. Tänkte att det skadar inte att fråga!

    Ha en underbar dag!
    Sandra

stats