Jessica Olérs Brelid

Lördagshäng

I lördags var vi hemma hos Ola och Rebecca på middag, jättemysigt att hänga där. Vi grillade, drack någon öl och kollade film…den nya Jönssonligan. Jag somnade som alltid. Är verkligen helt hopplös på att titta på film eller TV på kvällen, det är som ett sömnpiller för mig. Somnar alltid och så får Rasmus berätta för mig vad som hände. Denna gång somnade dock han också så jag försökte mörka att jag somnat. Det gick sådär  eftersom han började fråga mig vad som hänt och jag kunde ju inte hitta på så det blev Beccis som fick berätta slutet för oss. 🙂

I tisdags när jag var i kyrkan köpte jag med mig chokladpudding. Har inte ätit det sen jag var barn och ville testa för att se om det var så gott som jag minns det. Vi tog med det till Rebecca och Ola och hade som dessert med jordgubbar och vispgrädde och det var faktiskt väldigt gott! Får nog köpa med mig ett till paket när jag ska till kyrkan nästa gång. 

Med extra mycket grädde…

Annars är min absoluta favoritdessert marängsviss, jag verkligen älskar det. Så enkelt att slänga ihop och så gott! Om jag gifter mig någon gång kan jag tänka mig att ha det som dessert på bröllopet.

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats