Jessica Olérs Brelid

Ögonfransförlängning, ja eller nej…

Jag är i valet och kvalet om jag ska göra en ögonfransförlängning eller inte.  Tycker det kan vara så fint men har lite dålig erfarenhet av det tyvärr. Innan bröllopet provade jag nämligen en gång men de fransarna fick bara sitta några timmar. Kände mig inte alls bekväm så gick tillbaka dagen efter och fick dem bortplockade. Fransarna jag provade då var dock allt annat än naturliga. Tjocka och plastiga och inte alls fina. Jag kände mig verkligen utklädd, det var så långt från mig som man kunde komma så det enda alternativet var att ta bort dem. Tyckte det var fruktansvärt pinsamt att be hon som hade gjort dem att ta bort dem efter så kort tid men hon var supergullig och förstående. Gick till och med in på sin lediga dag för att hjälpa mig. 

Tänkte att om jag gör det igen så vill jag ha dem naturliga. Tunna och bara något längre än mina egna. Vill uppnå samma känsla som jag får när jag målar fransarna med mascar. Världens bästa mascara för övrigt. 🙂 Ja, exakt så skulle jag vilja ha dem hela tiden utan att behöva måla dem. Maria som jag går och gör ansiktsbehandlingar hos gör även fransar så jag ska prata med henne när jag träffar henne i morgon. Henne har jag förtroende för och jag tror att hon skulle kunna få till dem precis så som jag önskar. Vi får se hur det blir. Jag har ju ganska långa och täta fransar i mig själv så kanske nöjer jag mig med dem och fortsätter med min supermascara…


Kram, J

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amelie

  Jag har just nu en sort som heter flat lashes och jag ÄLSKAR dom! Singelfransar som är lite plattare och mycket luftigare än vanliga singlar. Tips! ?

 2. Semmelmamman

  Älskade det men jag blev tyvärr allergisk för första gången i mitt liv. Men är så avundsjuk på alla som kan ha dem. Det är så fint och lyxigt. Lycka till. Kram

 3. Ljuva Magnolia

  Hej Jessica! Åh, jag funderar precis som du på att testa fransar och jag vill verkligen inte heller att de ska se onaturliga ut, utan bara som mina egna med mascara på som även du önskar. Är så himla bekväm av mig så jag vill inte hålla på och underhålla de där fransarna hela tiden sen haha, kanske får skippa det ändå då.. Jag är inte tillräckligt piffig av mig för att gå och underhålla mig på salong. Men det är ju himla snyggt med ett lite mer markerat öga.
  Spännande att se om/hur du gör 🙂 Kanske jag hakar på 😉

  Natti natti,
  Catta

 4. Sara

  Hej Jessica! Kolla Frida fahrmans instagram, hon har gjort fransar som ser väldigt naturliga och fina ut. Hoppas du får en bra vecka trots allt tungt, håller tummarna för dig. Kram!

stats