Jessica Olérs Brelid

Tankar som snurrar…

Usch, i natt sov jag som en kratta…alldeles för många tankar som snurrar i mitt huvud just nu. Det jobbiga beskedet jag väntar på, fixet inför fotograferingen av vår lägenhet och så allt som hör vardagen till som ändå måste funka trots allt det andra. Det kommer kännas så skönt när denna veckan är över. Har lovat mig själv att vara extra snäll mot mig denna period så i morse började jag min tisdag med ett spinning och corepass. 

Gick sedan och åt en god frukost på ett franskt café vid Sankt Eriksplan. Hade ingen jätteaptit men tvingade i mig en smörgås och en smoothie. Det är så typiskt mig att tappa aptiten när det är för mycket runt mig. Så är det alltid och har alltid varit. 

Ser fram emot ikväll när jag ska på ansiktsbehandling. Det ska bli så skönt och jag hoppas att jag kan slappna av och njuta fullt ut. Maria är ju grymt duktig med sina magiska händer så jag tror att det ska funka. Hur som kommer det att bli en avslappnade och skön stund bara för mig, precis vad jag behöver. 
Hoppas du har en fin tisdag!

Kram, J

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats