Jessica Olérs Brelid

Vill bara krypa under täcket…

Vissa dagar vill jag bara krypa under täcket och ligga kvar där tills allt känns bra igen. Det går ju tyvärr inte när man är mamma och har världens finaste son att ta hand om. Det är dock han som gör allt det här jobbiga lite lättare samtidigt som det märks att han påverkas av min stress och oro. Han är krångligare än vanligt och tillsammans med mitt bristande tålamod är det ingen bra kombo. Känner att jag vill ge honom tid men just nu har jag varken ork eller energi att ge honom 100% vilket så klart känns sorgligt. Jag försöker dock mitt bästa och som tur är så har han ju sin papi. 

Bästa syster ringde igår också och erbjöd sig att hämta Noah så att han kan sova över hos dem i morgon. Precis vad jag behövde efter allt som hänt och fortfarande pågår. En stund för mig själv där jag får vara den lilla. Då jag inte behöver vara den starka utan kan tillåta mig själv att bara tänka, gråta och ta hand om mig själv. Det ska bli skönt även om jag kommer sakna min prins.

Ikväll ska jag också iväg på en härlig grej. Det är Jotex som bjudit in till middag för att presentera deras bäddtextilier i helt ekologisk bomull. Det ska bli supermysigt att få komma iväg och inspireras och få tänka på lite annat för en stund. Det är även övernattning så i natt kommer jag att sova på Hotell With, det ska bli underbart skönt! Förhoppningsvis kommer jag att kunna ta igen lite förlorad sömn från föregående nätter. Jag hoppas det.

Vill också passa på att tacka er för alla fina ord, all pepp och all kärlek i samband med mitt tidigare inlägg. Ni är fantastiska och jag är så tacksam för varje kommentar. Tack! ❤️

Kram, Jessica

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Jag tror jag anar vad som tynger dig. Jag ska inte skriva mer för du ska få berätta i din takt.. Jag ville bara säga att, om jag har lagt ihop sakerna rätt, så hände nästan exakt samma sak mig för två år sedan. Tungt som tusan då så klart, men idag tycker jag att det är något av det bästa som hänt vår familj.

  Klart man ska tillåta sig själv att vara ledsen, ha inte dåligt samvete för det. Skäm bort dig ordentligt. Men glöm inte att det är en kort period det kommer att kännas så och sedan kommer ett nytt, härligt kapitel.

  1. jessicaolers

   Tack Malin! Jag vet ju att du har rätt men just nu så är jag inte där. Vet att det kommer att bli bra men innan allt är löst och allt fortfarande så ovisst känns allt väldigt jobbigt. Stor kram till dig! ❤️

 2. Åsa

  Fina du, viktigt att du kan och får bryta ihop också, nu finns det olika definitioner på det såklart. Men du måste få vara ledsen lite ifred kanske, bara vara du om än några timmar. Hoppas verkligen du får sova lite mer i natt på hotellet. Vad fint av din syster med familj och du vet ju att Noah kommer ha det så bra där. Måste säga att jag undrar så mycket vad det är som du oroar dig så djupt, i och med att du skriver att det inte hänt dina nära familjer och vänner något, eller er så blir man än mer fundersam. Förstå mig på rätt sätt, det finna såklart massor av annat. Stor kram!

 3. Frederic

  Hej Jessica, du har en superhärlig blogg måste jag verkligen säga!
  Tro bara på dig själv och vad du kan, tvivla aldrig, man är inte alltid perfekt, men du är du och det kommer man alltid långt med. Ibland behöver man lite tid för sig själv och ibland behöver man känna sig ”dålig” och det är ok. Du tar dig förbi detta och kommer ut starkare än nånsin!
  Lycka till på Jotex och se till att återhämta dig och inte tänka allt för mycket på saker ytan försök slappna av. 🙂

  PS: Jag snubblade över din sida när jag letade efter en förlovningsring till min sambo. Och tyckte din var supersnygg och undrade bland annat över hur många Carat den var på. Den kändes precis lagom stor.

  1. jessicaolers

   Men tack Frederic, blev så himla glad när jag läste din kommentar och kommer bära med mig dina peppande ord. Tack! ?? Gällande ringen så är stenen på 0,4 carat, alldeles perfekt enligt mig. 🙂 Kram

 4. Stina

  Ta hand om dig fina Jessica. Försök att fokusera på de positiva bitarna i ditt liv men samtidigt kan det vara viktigt att tillåta sig själv att bryta ihop (om bara en liten stund ) för att resa sig igen starkare än förut ❤ Styrkekram

stats