Jessica Olérs Brelid

Vilken middag!

Som jag berättade igår så var vi iväg hos vår vän Johan på middag. Han och Rasmus hade fixat hela dagen och komponerat ihop en helt galet god meny. Båda älskar att laga mat och är duktiga på det så allt var verkligen supergott och de hade dukat så fint med små blomsterarrangemang.


 Till förätt serverades det Rockefeller Oysters som är ostron gratinerade i Hollandaisesås men massa citron och bladspenat. Verkligen hur gott som helst! Till varmrätt hade de gjort helstekt entrecote som hade fått stå i ugnen väldigt länge på olika temperaturer. Till den serverades det potatisgratäng, rödvinssås och vitlökssmör. Jag älskar verkligen vitlökssmör och till köttet som bara smälte i munnen var den helt perfekt. Och så desserten, en superfräsch passionsfruktscheesecake. Ja, du förstår ju att jag och alla övriga gäster var mer än nöjda. Vi var 10 personer som träffades och hade en superhärlig kväll. Jag var rätt seg men ändå mysigt att träffa sina vänner. Få älta det som hänt men också prata om annat för att skingra tankarna och få skratta lite. En perfekt kväll! Noah vår fina pojke älskar ju sådana här tillställningar så han fick vara vaken längre än vad han brukar. 


Som alltid mös han runt och hoppade från famn till famn. Han är verkligen en gosig kille som älskar att kramas. Igår agerade han också dörrvakt. Så fort det plingade på dörren sprang han och öppnade. Alla hans ”farbröder” fanns på plats men sen var det några som han inte hade träffan innan och när de kommer tittar han på dem och säger; Vad heter du? När de säger sina namn tittar han ner på den ene killens skor och utbrister; fina skor och springer sedan iväg. Alltså älskar unge! 

Det blev en ganska sen kväll. Jag drack dock äppelmust hela kvällen så idag känner jag mig ändå pigg och fräsch trots några för få timmars sömn. 
Kram, J

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats