Jessica Olérs Brelid

Valerie och Johan 40 år!

Igår var vi på dagsfest på Supper Gården i Stockholm. Valerie (som var en av mina brudtärnor) och hennes man hade 40-årskalas och oj så trevligt vi hade det! Jag älskar dagsfester! När vi kom bjöds det på iskalla Mojitos vilket passade perfekt eftersom vädret slog om och det blev varmt och strålande sol. Vi minglade och hade det så trevligt! En fantastisk buffé dukades upp med en massa olika härliga rätter. Maten på Supper är verkligen i en klass för sig, skulle lätt kunna äta där minst en gång i veckan utan problem. 🙂Tanken var att vi skulle hämta Noah hos vår vän Johan vid 17 men vi hade det så himla trevligt så vi blev kvar en stund extra. Till slut gick Rasmus men jag blev kvar. Hade inte alls tänkt att gå ut men så blev det och jag hade så roligt! Mötte upp ”pridegänget” (våra toastmasters kallade dem för det på bröllopet), först för lite vin och middag och sedan blev det dans på gayklubb. Hade verkligen så kul och jag gillar när det blir utgång sådär spontant, det är också  då det oftast blir som roligast. Idag blir det en lugn söndag med familjen. I morgon börjar jag jobba igen så nu är det tillbaka till rutinerna. Vi har dock haft en fantastisk sommar så det känns helt ok.

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Becka

    Jag minns när du kom till vår klass i skolan ( gick då i mellanstadiet :p) och pratade om hur dåligt rökning är för oss., jag tror du var fröken Sverige då (?) iallafall, jag tog åt mig av det du sa och har inte ens provat en cigg… Haha 🙂 du åldras verkligen ingenting. Ser precis likadan ut som då! 🙂

    1. jessicaolers

      Men så roligt Becka att vi har träffats och att du tog år dig och lyssnade på det jag sa när jag besökte din skola. Heja dig som inte ens provat att röka, så bra! Stor kram ❤️

stats