Tävling i samarbete med Freebra of Sweden! | Jessica Olérs Brelid
jessicaolers

Jessica Olérs Brelid

Annons

Tävling i samarbete med Freebra of Sweden!

I veckan fick jag ett jättefint bud från Polhem PR med produkter från Freebra of Sweden. I paketet låg en Freebra S-style, en tunn och lätt BH utan band. Perfekt inför stundande bröllop! Min klänning har ju en väldigt djup rygg så jag kommer inte att kunna ha en vanlig BH, vill ju inte att några BH-band som sticker fram och förstör helheten. Denna Freebra kommer därför att vara perfekt eftersom den ger stöd och fint lyft som en vanlig BH men den syns inte trots djup rygg och bara axlar. Så bra! 

Förutom den bandlösa BH:n så innehöll budet nedan härliga produkter:

 • Lift Up, brösttejp som lyfter brösten och håller dem på plats hela dagen (eller natten) lång. 
 • Tape Strips, tejpremsor som säkrar din urringning genom att du fäster remsan mellan din hud och plagget du bär. 
 • Crossback, en fiffig liten sak som du fäster på din befintliga BH för att hålla axelbanden på plats eller när du har ett plagg med kors i ryggen.
 • Feet Savers, dessa ska absolut läggas i mina bröllopsskor så att jag kan dansa hela natten lång utan att få ont i fötterna.

  Blev så glad när jag fick det och ännu gladare när jag fick möjlighet att tävla ut ett likadant  kit till någon av mina läsare. Så, om du är sugen på att vinna ett kit från Freebra of Sweden gör då följande:

  1. följ @freebraofsweden och @jessicaolers på Instagram

  2. tagga tre vänner

  3. under bilden på mitt Instagramkonto, skriv MAX en mening om varför du ska vinna och ange den storlek du önskar på BH:n. 

  Vinnaren presenteras här i min blogg söndag den 29 maj. Lycka till! 

  Kram

  Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
  Kommentarer
  jessicaolers

  Kommentera

  Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  Annons
  stats