Jessica Olérs Brelid

Shopping, skratt och allvar…

Igår hade jag en superhärlig eftermiddag tillsammans med min fina vän Vickan. Vi strosade runt på stan och jag shoppade på tok för mycket. ? Känner jag mig själv rätt så kommer jag dock att lämna tillbaka hälften om inte mer. Jag gör alltid så. Köper utan att prova och kör provningen hemma. Ofta sitter inte plagget riktigt så bra som jag hade hoppats på och får då åka tillbaka till affären. Igår fick två ytterplagg följa med mig hem. En längre kappa från Rodebjer och en lite kortare variant från Samsøe & Samsøe. Båda är superfina så någon av dem blir nog min på riktigt. Vi får se vilken bara. 

Förutom ytterplagg så köpte jag även en stickad tröja, en superfin längre blus i härligt mönster och en byxa och blus som man antingen kan ha tillsammans eller var för sig. Älskar att ha byxa och topp i samma tyg, tycker det är så fint. Tror dock kanske att just denna från Gestuz inte riktigt är min stil men vi får se, ska känna lite på dem i helgen. Den längre skjortan från Samsøe & Samsøe och tröjan från Filippa K är jag dock ganska säker på att jag kommer att behålla. Det känns som att de behövs i min garderob.


Efter shoppingen  gick vi till Italiano och åt en supergod middag och pratade, pratade och pratade. Tiden bara flög iväg och vi kände båda två att det här måste vi göra oftare. Missade helt att ta bilder från vårt restaurangbesök och den goda maten. Mitt fokus låg på pratet helt enkelt. Som alltid när jag besöker Italiano åt jag deras carpaccio till förrätt, den är ett måste för mig. Och sen blev det så klart pasta, denna gång deras hummerpasta. Den var god men den brukar vara godare så något gjorde de annorlunda i köket just igår. Lite trist men så är det ibland. Allt annat var dock tipp topp så det gjorde inte så mycket.

Det är intressant när man pratar med någon som är väldigt lik en själv, man inser att alla har sitt att tampas med. Både jag och Vickan är otroligt ordningsamma och vi konstaterade båda två att det alltid inte är till sin fördel. Jag kämpar ju med att inte vara den som fixar med allt praktiskt hemma. Som tvätt, städning, planering kring Noah…ja, allt som hör vardagen till. Det går väl sådär måste jag erkänna eftersom jag är den mer ordningsamma av mig och Rasmus och har en lägre gräns än honom för vad som är stökigt och inte. 🙂 Resultatet blir att jag är där och fixar och pysslar långt före honom och så blir det som en ond spiral.  Ja, du förstår nog och känner säkert igen dig en del eftersom detta verkar vara det största och vanligaste problemet när jag pratar med vänner och bekanta. Att den ena är mer ordningsam och då blir den som kör ”vardagsracet”. Nog om det, hela kvällen ägnades inte åt detta samtal utan även om sommaren som varit. Så roligt att minnas tillbaka på allt härligt man gjort. Vickan och hennes man Mattias var ju med på vårt bröllop och vi har inte träffats sedan dess så en hel del bröllopssnack blev det också så klart.

På tal om bröllop, jag tänker att jag fortsätter med mina bröllopsinlägg och i helgen ska jag försöka lägga ut ett inlägg om vår vigsel. Gick igenom våra bilder från dem och jag blir alldeles rörd när jag ser dem. Allt från stunden precis innan vi går in i kyrkan och första bilden som man och fru. Underbart fina!

Önskar dig en härlig fredag, hoppas du hittar på något skoj. Vi ska efter jobb och dagis idag åka ut till Nacka för att vara barnvakt till min systers barn. Så mysigt ska det bli och jag ser verkligen fram emot det. I morgon är det sedan min och Rasmus tur att ha barnvakt för då ska vi lyxa oss med en hotellnatt, vi ska göra en så kallad staycation. Jag älskar att bo på hotell och ser så mycket fram emot det.

Kram, J

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats