Jessica Olérs Brelid

Nu ligger vår lägenhet ute till försäljning…

Nu ligger vår lägenhet äntligen ute till försäljning. Eller äntligen…det är faktiskt blandande känslor för mig eftersom jag älskar min lägenhet och den har betytt mycket för mig. Den blev min fristad efter att jag tagit mig ur en destruktiv relation och under perioden jag bott här har det hänt massor. Jag har många härliga, galna och roliga minnen från denna lägenhet men nu är det dags för någon annan att få flytta in och njuta av lägenheten lika mycket som jag gjort. Jag kommer särskilt att sakna uteplatsen där vi suttit många kvällar och bara myst. Grillat, pratat och bara haft det allmänt härligt. Och så fixet med mina blommor…ja, den här lägenheten har verkligen en speciell plats i mitt hjärta. 

Jag är jättenöjd med fotograferingen som vi gjorde i torsdags och nu är det bara att vänta och se om det finns någon där ute som blir lika förälskad i lägenheten som jag en gång blev. 13 och 14 november är det visning och jag är så pirrig och förväntansfull!

Här kommer några av bilderna från vårt älskade hem…


Och här hittar du resterande bilder och all info. Håll nu tummarna för att allt går bra!

Kram, J

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefine

  Oj, va fint ni har det hemma! All lycka till med försäljningen!! Har en fråga, vart sover Noah? Med er? Kram!

 2. Emma

  Vilken jättefin lägenhet! Jag hoppas det går bra för er. Verkar dock vara liten inbromsning på marknaden just nu, vi har flera lägenheter ute i vår förening som ligger nära er, Där har de haft svårt med att få bud. Så håller tummarna stenhårt för att det går mycket bättre för er 🙂

 3. Malin

  Så fint! Lycka till, det kommer att gå strålande. Och jag tror inte du behöver oroa dig – mer utrymme när man har småbarn är fantastiskt skönt så ni kommer nog inte att ångra er. Sedan kan man så klart nostalgiskt tänka tillbaka, men det är ju mest bara mysigt tycker jag.

 4. Åsa

  Lycka till! Det KOMMER att gå jättebra,,var inte orolig, charmig och fin! Förstår att det är med blandade känslor. Var sak har sin tid:) Tror nya lgh kommer ge dig så många nya känslor som gör att du Kommer känna minst samma lycka för den. Vilken trevlig middag i helgen, den menyn skulle kvala in på en tjusig restaurang, kanske R och er goda vän ska starta ”vikommerhemochlagarmiddagar” hos folk;)) Äter Noah med er och samma mat tro? Så otroligt gulligt att han hoppar från famn till famn. Hoppas du får en bra vecka där saker ordnar sig och du kan få må bra. Kram

  1. jessicaolers

   Det kommer det Åsa, vi bestämmer det! 🙂 Det ska bli så otroligt skönt med större och jag tror vi kommer att stortrivas i nya lägenheten. Middagen i helgen var helt magisk, killarna hade gjort så galet god mat. Haha, jag ska lägga fram det som förslag till dem. Jag tror att de skulle göra succé! 🙂 Han äter med oss men just denna mat var han inte jätteförtjust i 🙂 Jag älskar att han är så social vår lilla kille, så orädd och oblyg. Tack, det hoppas jag med…förra veckan var riktigt tuff så nu vill jag ha lite lugn och ro. Vi får se vad som händer. Kram, J

 5. Stina

  Så fint som ni har det så tror jag inte att det kommer bli några som helst problem att få den såld ☺ Lycka till! ❤

stats