Jessica Olérs Brelid

Noahs sleepover…

Hej!

Jag har ju glömt att berätta om Noahs sleepover hos Sebastian och Kristoffer när vi var på perukfesten. Som jag misstänkte att det skulle göra så gick det hur bra som helst för honom hos sina extrafarbröder. Han hade varit jättesnäll och inte varit ledsen en endaste gång, så skönt! Sebbe och Krostoffer var de bästa barnvakterna och skickade bilder och filmer på vår skatt till oss under kvällens gång. Så bra! Ett tips till dig som sitter barnvakt är att göra det. Uppskattas av föräldrarna massor.

Det hade inte varit några problem för honom att somna och han hade sovit hela natten vilket kändes skönt. Hade varit jobbigt om Noah hållit dem vakna halva natten. Han vaknade dock tidigt. Eller tidigt för de utan barn men helt perfekt tid för oss med barn, det vill säga 6.30. Men då fick han ligga mellan Sebastian och Kristoffer i den stora sängen och mysa.

Morgonmys med tecknad film.

Så, hur gick det då för oss? Mycket, mycket bra! Helt underbart att få sova ut även om det var väldigt konstigt att Noahs säng var tom när vi kom hem från festen på natten. Ingen av oss kunde dock sova extremt länge men det var ändå skönt att kunna ligga kvar i sängen och börja dagen i lugnt tempo. När vi gjort oss i ordning åkte vi in till Snickarbacken och åt en god och lång frukost. Det var verkligen det bästa! När vi är alla tre får ju oftast en av oss springa efter Noah men nu kunde vi sitta ner tillsammans och prata vilket inte händer så ofta. Vi kollade in planritningen på vår nya lägenhet och planerade lite smått hur vi vill möblera och vilka nya möbler vi behöver köpa. Så spännande!

Efter frukost åkte vi och hämtade en glad Noah, så underbart det var att få krama på honom igen. Även om det är skönt att få sin egna tid ibland är det helt fantastiskt när man får honom tillbaka igen. 

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats