Jessica Olérs Brelid

Middag med vänner

Nu är jag och Noah precis hemkomna. Rasmus är på kräftskiva med sitt jobb så jag och Noah har fredagsmyst med våra vänner Oscar och Rasmus. Eftersom jag fortfarande har lite ont i halsen blev det en lugn kväll hemma. Rasmus gjorde på riktigt den godaste Pasta Vongole som jag någonsin ätit. Helt galet god var den! Mini röjde runt som vanligt och kallade Rasmus för ”pappa Rasmus” så himla gullig. När jag skulle lägga honom för kvällen skulle han prompt sova i Oscars och Rasmus säng så så fick det bli. Det tog dock sin lilla stund innan han somnade för oj så han snicke snackade om både det ena och det andra. Till slut somnade han dock och jag kunde gå ut och snicke snacka med mina killar. Tycker verkligen så himla mycket om dem. Man har liksom aldrig tråkigt med dem. Nu är jag dock supertrött och måste släcka ner och sova. Eftersom Rasmus är ute och kalasar blir det jag som går upp med Noah i morgon och känner jag honom rätt så kommer han vilja gå upp vid sex. Hoppas dock att han sover till sju, det vore så skönt. Håll tummarna! Hoppas du haft en härlig fredagskväll! 

Kram! ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats