Jessica Olérs Brelid

Manikyr och ensamlunch

Idag var det dags för mig att gå på manikyr igen. Jag älskar denna vardagslyx, älskar att ha välvårdade naglar och tror att det är något jag har med mig från jag var liten. 

Bet nämligen på naglarna när jag var yngre och när jag säger bet så menar jag verkligen bet, jag hade superkorta naglar. Efter att ha provat allt bara bestämde jag mig en dag för att sluta. Ville ha lika fina naglar som min mamma hade och efter många år som nagelbitare kunde jag äntligen få det. 

Har snöat in på fransk manikyr så det blev det idag igen. Gillar att det ser fixat och välvårdat ut men ändå naturligt. Hon jag går till är superduktig så henne kommer jag gå till fram tills vi åker hem. 

  
Efter manikyren kom jag på att jag missat att äta lunch så jag gick till Tea House och tog en ensamlunch. Så skönt att få sitta och titta på folket som gick förbi, äta god mat och bara mysa. Noah och Rasmus var i parken och hade picknick med Rebecca och Ola så dem gick det ingen nöd på förutom en liten fallolycka. Noah hade sprungit i en nedförsbacke, ramlat och slagit i pannan så nu har han ett litet sår. 🙁

 

Satte mig i ett fönster så jag kunde titta på alla människor som passerade.
 
 
Iste, fried rice och sauted kale, mums!
  
  
Me, myself and I.
  
Lilla hjärtat med hello kitty pyjamas och sår i pannan. <3
 
Ikväll blir det häng och middag hos Rebecca och Ola, mysigt! Det har varit alltför många hemmakvällar det senaste så vi behövde komma ut och socialisera oss. 🙂

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats