Jessica Olérs Brelid

Igår för sex år sedan…

Igår var det en stor dag. Igår för sex år sedan träffade jag nämligen Rasmus för första gången och igår var det även tre månader sedan som vi gifte oss. Tänk att vi varit gifta i tre månader…galet vad tiden har gått fort. För er som inte vet så träffades jag och Rasmus genom gemensamma vänner på en middag. Jag hade först inte tänkt att gå dit men ändrade mig och tur var väl det. Annars hade jag gått miste om min älskling. 

Starten på vår relation var dock inte helt felfri. Jag hade lämnar en dålig relation och var inte helt redo att släppa in någon ny och när jag dessutom fick reda på att Rasmus var 21 år (jag var då 32) kände jag att detta nog inte var något att satsa på. Ödet ville dock annorlunda och nu sex år senare har vi världens finaste son tillsammans och har hunnit med att gifta oss. Om någon månad flyttar vi in i vår drömlägenhet och börjar ännu ett nytt kapitel i våra liv. Jag är verkligen så glad och tacksam för att jag släppte kontrollen och lyssnade på vad magen och hjärtat ville.

Tack älskling för dessa sex år och tack Tobias och Sebastian som tussade ihop oss. ❤️

Här kommer några bilder från vår tid tillsammans…en hel del gamla bilder från vår första tid tillsammans….den första är från andra gången vi träffades. Kram, J

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Grattis till er! Ni verkar vara ett så fint par. Kärleken dyker sällat upp som vi planerat men tänk så bra det kan bli. Träffade min älskling vid en tid i mitt liv när jag inte alls ville ha ett förhållande och nu 9 år senare ska vi snart gifta oss. Det är tur att vi inte alltid låter förnuftet styra =)

  1. jessicaolers

   Tusen tack Malin! Det är helt sant men följer man bara magen och hjärtat så brukar det bli bra. Vad roligt att ni ska gifta er, all lycka till med planeringen. Ni har en magisk dag att se fram emot. Kram

 2. Åsa

  Ni är ett fantastiskt vackert och fint par! Grattis på eran dag:) Ja tack och lov att du lyssnade på ditt hjärta och magkänsla;)

 3. Ulrika Freby

  Ni verkar passa otroligt bra tillsammans, riktigt äktenskapstycke, så vackra!
  Fin blogg du har Jessica, så roligt att kika in här, du har sån härlig blandning av dina inlägg!
  Ville bara säga det så du vet att jag kikar in till dig då och då och när jag kikar in så brukar det bli så att jag läser ikapp det jag missat, och det måste ju vara ett bra betyg på att din blogg är rolig och intressant 🙂
  KRAM

  1. jessicaolers

   Men gulle dig Ulrika, vad glad jag blir! Han är fin min man och jag är verkligen lyckligt lottad som träffade honom. ❤️ Hoppas allt är bra med dig och familjen. Stor kram!

stats