Jessica Olérs Brelid

Idag för fem år sedan, dagen som förändrade mitt liv…

Idag är ingen vanlig dag för idag är det exakt fem år sedan jag träffade mannen i mitt liv. Jag visste det inte då men jag vet det med all säkerhet nu. Då trodde jag att han bara skulle bli en flirt, någon jag skulle träffa några gånger och sedan inget mer. Anledningen var den stora åldersskillnaden, jag 32 och han 21…trodde aldrig det skulle funka. Så fel jag hade!

Är så otroligt lycklig och tacksam över att jag har fått världens finaste kille. Så omtänksam, lugn, snäll, rolig, vacker…ja alldeles, alldeles underbar! Rasmus, du är mitt allt och jag skulle inte vilja leva en dag utan dig. Tillsammans med dig vill jag leva resten av mitt liv. Du förändrade verkligen mitt liv den där kvällen för fem år sedan och gjorde det så mycket bättre. Jag älskar dig till månen och tillbaka flera gånger om. 

Ikväll firade vi oss och kärleken med en dejt på stan. Det bästa vi skapat var såklart med, dock sovandes i vagnen. 🙂

   
    
    

Spagetti Frutti di Mare, så gott!
    
 

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats