Jessica Olérs Brelid

Husesyn och mysfrukost

Våra vänner Lisette och Glenn som i våras flyttade hem från Australien har efter mycket letande äntligen hittat och flyttat in i sin nya lägenhet. Så glad för deras skull OCH för vår eftersom vi nu är grannar. Sååå roligt! Och när vi flyttar till vår nya lägenhet i februari kommer vi att bo ännu närmare varandra. Hurra för det! 

Igår var vi hemma hos dem på frukost och husesyn. Lägenheten är jättefin redan nu, högt i tak, fina stuckaturen och en enorm balkong. Helt perfekt enligt mig. Nu ska de dock renovera den för att göra den ännu finare och jag är så spänd på att se slutresultatet. Köket ska flyttas, väggar målas och ett helt nytt badrum ska in. Lite pyssel med andra ord men väl värt mödan i slutändan.

Eftersom de precis flyttat in (och hem från Australien) har de ännu inte så mycket möbler så det blev picknick på vardagsrumsmattan, så mysigt! Noah var som alltid helnöjd och extra glad över att träffa Glenn. Så fort vi kom dit gled han ur sin vagn och upp i Glenns famn och sedan lämnade han inte hans sida under hela tiden vi var där. Gullunge! 


Han är verkligen ett litet energiknippe vår son, sitter inte still många sekunder. Helt galet nyfiken och ska pilla på allt. Lite jobbigt när man är hos vänner eftersom man blir extra rädd att han ska ha sönder något. Hos Lisette och Glenn var Lisettes klackskor det som var mest spännande. Det skulle provas och gärna gå runt med dem. Där satte vi dock stopp, vill ju inte att Lisette och Glenn ska bli utskällda av sina nya grannar. 🙂


Kram, J

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Hej
    Tycker kampanjen Åhlens har nu är sååå bra och viktig – bryta normer och gamla könsroller om hur människor förväntas klä sig.
    Vore även roligt och höra mer om vad du jobbar med på åhlens? 🙂

stats