Jessica Olérs Brelid

Fix inför fotografering…

Hej fina! Hoppas att du mår bra och att du haft en härlig onsdag. Min onsdag har varit helt ok, fortfarande ledsen i hjärtat men ändå ok. Idag har det varit fullt upp. Jag och min fantastiskt duktiga och fina vän Rasmus har fixat hemma i lägenheten inför fotograferingen i morgon. Det blev verkligen så himla fint och jag känner mig väldigt nöjd. Jag kan dock inte ta åt mig äran, det är verkligen Rasmus som piffat och fixat. Han är grym på det! Här är ett litet smakprov från vardagsrummet…


Vi rensade dock bort en massa så nu står det en massa ”skräp” i köket som jag måste flytta runt när fotografen kommer i morgon. Det kommer dock inte vara några problem eftersom det bara är bilder som ska tas. Värre blir det när det ska vara visning. Tills dess måste jag komma på något bra ställe vi kan ställa alla saker på. Vårt vindsförråd är dock fullt så får se vad jag hittar på för bra lösning. 
Det blir ju lite mer komplicerat nu när man har barn. Vill ju hålla det så här fint tills i morgon när fotografen kommer men det är inte det lättaste med en 2-åring i huset. En väldigt nyfiken 2-åring dessutom som ska klämma och känna på allt. 🙂 Var till Flower Republic i veckan och valde ut lite blommor för att göra det extra fint och blev så nöjd med resultatet. Här är en av de fina kreationerna som super-Rasmus satte ihop. Så duktig! 


Kram, J

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. jessicaolers

      Läste precis Sofie och jag har faktiskt inte drabbats på samma sätt som du. Alla i min omgivning är superpisitiva till min blogg och mitt bloggande vilket är skönt. Förmodligen är det så som du skriver, ren och skär avundsjuka för att du kanske vågar göra det andra bara drömmer om. Låt dem inte trycka ner dig utan fortsätt med det som du tycker om. Kram, J

    1. jessicaolers

      Tack Hanna! Vi har valt ESNY för att vi känner stort förtroende för dem och de har lyckats bra med försäljning av vänners lägenheter. Håll tummarna att det går bra även för oss. Kram

stats