Jessica Olérs Brelid

Ett måste för mig…

Något som är viktigt för mig och som jag alltid gör är att fixa mina naglar. Jag älskar det och för mig är det viktigt med välmanikyrerade händer. När jag var liten bet jag på naglarna. Alltså bet extremt mycket så att det ibland blödde och gjorde ont. ? Mamma provade allt men inget hjälpte. Tills en dag då jag bara bestämde mig och slutade. Heja mig!

Under åren har jag provat lite olika varianter av lösnaglar men de senaste har jag kört mina egna med permanent lack och jag älskar det! Permanent lack är verkligen det bästa. Var ju tvungen att ta en paus efter bröllopet men nu är jag på det igen. Hurra! Tycker dock det är svårt att hitta duktiga terapeuter som gör det noggrant och bra. Är inte jätteförtjust i de ställena som poppar upp lite här och var i gallerior och annat. Visst, det är betydligt billigare men slutresultatet blir inte lika bra. 

Sedan min favorit Tammy fick barn har jag gått till lite olika ställen i hopp om att hitta den bästa men aldrig varit helt nöjd med resultatet. Eller vissa gånger helnöjd men de flesta gångerna har jag känt att jag kunde gjort det bättre själv och så ska det ju inte vara. Fram tills idag när jag besökte Tina på Visage Stockholm. Så himla duktig tjej som var supernoggrann och gjorde mina händer och naglar helt perfekta. Hon filade, putsade och rensade nagelbanden (något som många av de jag besökt tidigare hoppat över) så nu ser mina händer så välvårdade ut. Jag är meganöjd och känner mig så fin! Valde en höstig färg som jag trivs jättebra i. Älskar känslan när naglarna är nyfixade och fina. Bästa, bästa! 


Ikväll blir det middag hos vår vän Johan. Han och min Rasmus ska laga lyxmiddag för 10 personer så det kommer bli glatt och härligt tror jag. 

Hoppas du har en härlig lördag!

Kram, Jessica

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikaela

    Vad fina naglarna blev.Förstår att det måste kännas skönt .Jag får varken ha längre naglar eller nagellack på mitt arbete.Hoppas att du får en fin kväll.Lyxmiddag i trevligt sällskap lät inte fel.Kram

stats