Jessica Olérs Brelid

Teppanyaki och matkastning

I fredags var vi på jordens roligaste restaurang, eller en restaurang med jordens roligaste och galnaste kock. Jag skrattade så mycket att jag höll på att kissa på mig. 🙂 

Eftersom Rebecca och Ola hjälpt oss så mycket och låtit oss bo hos dem första tiden ville vi ta med dem på middag. Så så blev det.

Vi bokade bord på ett ställe här i South Yarra där man sitter runt ett stort stekbord och kocken lagar maten framför en. Vi valde en meny med både skaldjur och olika sorters kött. Allt var verkligen jättegott och man blev proppmätt.

När vi kom satt vi och tittade på ett annat bord som nästan var klara med sin middag. Kocken de hade var så rolig så vi höll tummarna för att vi skulle få honom och det fick vi!

Har var verkligen helt galen, hade världens härligaste skratt och kastade mat över oss, golv och bord. 🙂 Han spexade massor och var riktigt skicklig på att hantera råvarorna han tillagade.

 

Förrätt; suchi, sashimi och vårrulle.
  
Galna kocken ger oss sitt model face.
  
Galna Rebecca med räksjtärtar som hartänder.
  
  
Me and my love!
  
 
  

Filmen ovan visar när jag blev attackerad med ägg…

Lite messy efter äggattacken!
  
Rebecka, så grym på skålkastning!
  
Lyckades ta emot alla skålarna som kastades till mig utom den sista. Trist att den sista var full med mat. 🙂
  
Love blir testad i skålkastning.

När vi gick därifrån var vi proppmätta och väldigt fnissiga efter en mycket lyckad kväll.

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats