Hej!
Igår började vi röja och packa hemma så nu ser det ut som ett kaos i hela lägenheten. Vi ska ju hyra ut vår lägenhet medan vi är borta så förutom att packa passar jag på att rensa lite, älskar att rensa och slänga saker. Min sambo är dock tvärtom, han älskar att spara och slänger ogärna saker. ”De kan ju vara bra att ha vid senare tillfälle” är hans resonemang, än har inte det där senare tillfället kommit. 🙂
Tycker det är svårt att packa eftersom det är vinter i Melbourne när vi kommer ner så vi måste packa för vinter, vår och sommar. Jag är verkligen värdelös på att packa, tar alltid med mig för mycket så denna gång ska jag tänka minimalt. Missar jag något får jag köpa det på plats tänker jag.
Fick tipset att skicka välling med post av min fina vän Rebecca (hon som har hjälp oss med i princip allt inför vår resa) eftersom de inte har välling i Australien. De har någon mjölkersättning men inte välling som vi har här hemma. Noah dricker välling varje kväll och han älskar det så nu blir det att skicka några paket så att han har. Köpte en box på postombudet för 31 kr och den får väga max 20 kg. Portot blir då 600 kr till Australien, helt ok tycker jag.
Känner att jag börjar bli lite nervös inför resan. Vill göra klart allt senast i morgon för att kunna ta det lugnt på lördagen och inte behöva stressa omkring. Vi har dock det mesta under kontroll tror jag men av erfarenhet vet jag att det alltid dyker upp småsaker.
Är också lite stressad över boende. Vi har ju ännu inte hittat något men jag hoppas att det löser sig när vi är på plats. Rebecca var ju och tittade på två lägenheter men de var inte bra. Vi har en som vi skrivit upp oss på så vi får se om vi får den. Borde få svar närsom tror jag. Det bästa vore dock om vi kunde få komma och titta på den innan vi bestämmer oss helt. Jag håller dig underrättad med vad som händer. Till en början bor vi dock hos Rebecca och hennes kille Ola.
Nu ska jag njuta av min pedikyr. Har smitit iväg från ansvar och måsten för en stund för att få fina fötter och bara koppla av.
Kram, Jessica