Jessica Olérs Brelid

Mitt hår…

Jag får många kommentarer om mitt hår så tänkte dela med mig av två produkter jag använder som jag tror ligger bakom att mitt hår växer och mår bra. Först så är det en inpackning från Kérastase som heter Kérastase Elixir Ultime Cataplasme som är både närande och vårdande. Den doftar ljuvligt och jag upplever att sedan jag började använda den växer mitt hår snabbare än vad det gjorde innan. 

Så här står det om inpackningen på nätet:

Kerastase Elixir Ultime Cataplasme Masque är en vårdande hårmask baserad på närande oljor, serum och lipider som verkar för att återuppbygga och återfukta håret. Denna behandling återupplivar livlöst, torrt och skadat hår och lämnar det med en mjuk, fräsch och lätt känsla!

Wetsuit är den andra produkten jag använder som är en hårvårdsprodukt som skyddar håret mot slitage när man man tvättar det. 

Så här står det på nätet om Wetsuit:

När du rengör ditt hår så behövs det framförallt rengöras i hårbotten där fett bildas, eftersom dina längder oftast rengörs samtidigt kan det bidra till att både toppar och längder slits. Wetsuit hjälper till att skydda och vårda ditt hår under denna process!

Wetsuit hjälper till att sluta fjällskiktet samtidigt som det fyller håret med protein, glansgivande oljor och fuktbevarande ämnen. Detta bidrar till att när schampo kommer i kontakt med hårlängderna, så skyddas istället håret och din hårbotten rengörs normalt medan längder och toppar blir vårdade. Wetsuit hjälper vid regelbunden användning till att förbättra chansen till ett vackrare, välmående hår!

Dessa två produkter använder jag alltså regelbundet och jag är ganska säker på att det är de som ligger bakom mitt långa, friska och välmående hår. Just det, jag försöker heller inte att tvätta mitt hår allt för ofta. Var tredje dag tvättar jag det och det funkar finfint. Om det blir äckligt i hårbotten kör jag lite torrschampo men oftast behövs inte det.


Kram, J

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Julia

    Hej! Om man vill kontakta dig angående ett pressutskick, vart kan man göra det? Är angående ekologiska barnkläder.

stats