Jessica Olérs Brelid

Skansen

Innan vi åker söderut semestrar vi några dagar i Stockholm. Vi tänkte att vi i väntan på min brudklänning gör lite utflykter i och runt om Stockholm. Först ut blev Skansen. Jag älskar verkligen denna plats. Det är så himla fint med alla djur, mysiga små gårdar och så den vackra utsikten över vattnet. Vi hade verkligen en supermysig dag tillsammans. Jag och mina killar. Vädret var dock väldigt knasigt. När vi gick hemifrån var det ganska kallt för att en stund senare bli jättevarmt. Man hade behövt ha med sig flera ombyten för att matcha vädret. Efter en liten stund på Skansen började det ösregna. Himlen öppnade sig verkligen totalt och det kändes som det aldrig skulle ta slut. Som tur var så var vi i närheten av Lill-Skansen och deras lilla scen som är under tak så där tog vi skydd från regnet och fick samtidigt se på lite teater. 


När regnet väl slutat tittade solen fram igen och resten av vår vistelse bland djuren blev till vår glädje regnfri. Noah är väldigt förtjust i Skansen och man ser att han trivs bland djuren. Han ville gärna klappa alla djuren, inklusive björnen. 🙂 Han fick dock nöja sig med getterna och de lite tamare djuren. Vi var där hela dagen så jag trodde att Noah skulle vara helt slut när vi kom hem, men icke. Då skulle det lekas med bilar och läsas bok, som att han skulle leka ikapp det han hade missat när vi varit hemifrån. Lilla skrutten.


Funderar ni på att åka till Skansen tycker jag absolut att ni ska ta er dit. Bor ni i Stockholm kan man ju köpa ett årskort också så kan man gå dit hur många gånger som helst under ett år. Superbra! 

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Birgitta Gunnarsson

    Ja, vädret har varit väldigt konstigt senaste månaden, inget badväder precis. Det har blåst nästan varje dag och natt och sol och regn om vartannat. Man går bara och väntar på att det ska bli lite varmare och bara blåsa 2 m/s. Det var länge sen jag var på Skansen, men kul att se dina fina bilder. Kram B

    1. jessicaolers

      Så konstigt Birgitta, och det skiftar så mycket hela tiden. Jag klagar dock inte…det viktiga för mig är att det är fint väder den 29 och den 30 juli. ?? Kram

stats