Nytt klädmärke! | Jessica Olérs Brelid
jessicaolers

Jessica Olérs Brelid

Annons

Nytt klädmärke!

Jag har hittat ett nytt klädmärke med superfina kläder till Noah. Ni kanske redan känner till det men för mig är det nytt. Hittade det när jag shoppade loss till Noah på Babyshop.se häromdagen. Nu har jag fått hem plaggen och jag älskar dem. Märket heter Ebbe  och de har i sin kollektion bland annat dessa fina tröjor som nu ligger i Noahs byrålåda. Är extra förtjust i tröjan med fåglarna på. Lagom detalj för min smak. 


Jag tycker till och från att det är svårt att hitta kläder till Noah. Jag är inte överförtjust i en massa tryck utan gillar när det är enkelt och stilrent. Det var nog därför jag föll för dessa tröjor. Så, gillar du som jag barnkläder i enstaka färger med inte så mycket tryck och krusiduller är Ebbe ett hett tips.

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessicaolers

Kommentera

  1. jessicaolers
    jessicaolers

    Men vad har du för härlig pappa Mikaela, mycket bra smak måste jag säga. 🙂 Är så nöjde med plaggen från Ebbe så det blir till att handla fler plagg från dem framöver. Kram, J

  2. Mikaela

    Visst har Ebbe fina plagg.Det va min pappa som köpte plagg till barnen därifrån för något år sedan som gjorde att jag fick upp ögonen för märket.Vi har både jeans,shorts,t-shirt,tröjor och mössor därifrån.Stilrena och snygga,även om jag älskar mönster till småbarn.

Annons
stats