Gudomlig massage | Jessica Olérs Brelid
jessicaolers

Jessica Olérs Brelid

Annons

Gudomlig massage

Åh herregud vilken fantastisk massage jag precis varit på! Har ju så galet ont i nacke, axlar och rygg så kände att jag behövde en rejäl genomgång. Trodde jag fick en bra massage häromveckan men nu när jag har denna att jämföra med var den andra värdelös.

Massageterapeuten började med 20 minuters massage utan olja på nacke och axlar. Först gjorde det jätteont men efter ett tag kände jag hur musklerna slappnade av och smärtan byttes ut mot en skön känsla. Fortfarande kändes det men inte alls som i början. Denna del utfördes sittandes i en stol utan olja. 

Efter de 20 minuterna hade passerat fick jag lägga mig ner och fick sedan massage med olja i nacke, axlar och rygg. Hon använde händerna och varma stenar, så skönt. Sedan körde hon koppning på ryggen. Har aldrig testat det tidigare men tydligen är det en behandling som ökar blodtillförseln till området där man sätter koppen samt så ökar den blodcirkulationen. Koppning har funnits i den traditionella kinesiska medicinen i över 2.500 år. 

I början gjorde det lite ont, särskilt när hon drog koppen fram och tillbaka över ryggen. Efter det satte hon fast massa koppar på hela ryggen så fick jag ligga med dem i ca 5 minuter, otroligt avslappnande. Avslutningsvis masserade hon hela ryggen igen med en speciell olja som skulle sitta kvar i minst två timmar. 

Det här är den absolut bästa massagen jag fått och jag kommer absolut gå dit igen. Har bokat en ny tid till på onsdag. Vad gör det att jag ser helt tossig ut på ryggen när det var en så bra behandling. 🙂

Det ser ut som att någon med väldigt stor mun gett mig en massa sugmärken…
 
Stället heter Lotus Healt Wealth & Happiness och ligger i huset där vi bor. Hon som masserade mig hette Jessica och det märktes tydligt att hon visste vad hon gjorde. 

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessicaolers

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Birgitta Gunnarsson

  Oj, vilka märken, det ser ut att göra ont. Hur lång tid tar det innan de går bort? Fast jag förstår att massagen var skön. Det finns inget skönare än när de masserar nacke, axlar och skuldror. Konstigt nog verkar varenda människa ha ont just där nu för tiden. Kram

  1. jessicaolers
   jessicaolers

   Eller hur…fick en chock när jag såg mig själv i spegeln! Det skulle ta 1-2 veckor innan märkena försvinner så jag får härda ut. Det var dock helt klart värt dem, massagen var underbar! Kram

Annons
stats