En dag på stan... | Jessica Olérs Brelid
jessicaolers

Jessica Olérs Brelid

Annons

En dag på stan…

Jag älskar att strosa omkring. Titta på folk, byggnader och bara få vara ute. Tycker också att man lär känna en stad bäst genom att promenera. 

Genom mina bilder får du se Melbourne på mitt sätt, hoppas du gillar det. 

   
  

  

Mysig gata med massa små caféer.
 

   
  

  
  

Kryddor på lösvikt
  
Sylt, marmelad, sås och dressingar i mängder.
  
Jag var ju tvungen att provsmaka innan jag bestämde mig för vilka vi skulle köpa.
  
Jag och de som ägde den lilla delikatessbutiken, supertrevliga! Han var flygrädd och har aldrig satt sin fot på ett flygplan ändå har de tagit sig på en resa till USA och Europa. Så coolt att hans flygrädsla inte hindrade honom, de tog båten istället.
  
Violer som doftade gudomligt gott.
 

Jag gillar verkligen den här staden massor och skulle det inte ligga så långt bort från Sverige hade jag absolut kunnat tänka mig att bo här i några år. 

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessicaolers

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Birgitta Gunnarsson

    Det ser helt fantastiskt ut i Melbourne! Jag önskar jag kunde åka dit, jag älskar att gå runt i mysiga kvarter och strosa. Det verkar så otroligt mysigt och det ser ut som det är väldigt rent, inte alls skräpigt.
    Men jag är också väldigt flygrädd och det blir bara värre hur äldre jag blir. Men jag måste åka till mitt älskade London en gång om året, och det går inga båtar längre från Sverige, så jag är tvungen att flyga.
    Men jag tror aldrig jag skulle klara av en sådan lång resa som till Australien. Men det känns nästan som man är där, när jag tittar på alla dina fina bilder. Kram

Annons
stats